Правила и услови

Услови и услови

Добредојдовте на коцкање папа!

Овие правила и услови ги истакнуваат правилата и прописите за употреба на веб-страницата на Коцкање Папа, лоцирана на https://gamblingpapa.com.

Со пристапување до оваа веб-страница, претпоставуваме дека ги прифаќате овие правила и услови. Не продолжувајте да користите коцкање папа ако не се согласувате да ги преземете сите услови утврдени на оваа страница.

Следната терминологија се однесува на овие Услови и правила, Изјава за приватност и Известување за одрекување и сите договори: „Клиент“, „Вие“ и „Ваш“ се однесува на вас, лицето се најавува на оваа веб-страница и е во согласност со правилата и условите на компанијата. „Компанијата“, „Самите нас“, „Ние“, „Наши“ и „Нас“, се однесува на нашата компанија. „Партија“, „Партии“ или „Нас“, се однесува и на Клиентот и на нас самите. Сите услови се однесуваат на понудата, прифаќањето и разгледувањето на плаќањето потребно за да се преземе процесот на наша помош на Клиентот на најсоодветен начин за изразена цел на задоволување на потребите на клиентот во врска со обезбедувањето на наведените услуги на компанијата, во согласност со и се предмет на, преовладувачкиот закон на Холандија. Секоја употреба на горенаведената терминологија или други зборови во еднина, множина, голема буква и / или тој / тие се сметаат за заменливи и затоа се однесуваат на истите.

Колачиња

Вработуваме употреба на колачиња. Со пристап до Gaming Papa, се согласивте да користите колачиња во договор со Политиката за приватност на Gaming Papa.

Повеќето интерактивни веб-страници користат колачиња за да ни овозможат да ги повратиме деталите на корисникот за секоја посета. Колачињата се користат од нашата веб-страница за да се овозможи функционалност на одредени области за да им се олесни на луѓето кои ја посетуваат нашата веб-страница. Некои од нашите партнери / партнери за рекламирање исто така може да користат колачиња.

Лиценца

Освен ако не е поинаку наведено, „Коцкање папа“ и / или неговите давачи на лиценца ги поседуваат правата на интелектуална сопственост за целиот материјал на „Коцкањето папа“. Сите права на интелектуална сопственост се задржани. Може да пристапите до ова од „Коцкање папа“ за ваша лична употреба, подложено на ограничувања утврдени во овие правила и услови.

Не смеете:

 • Повторно објавувај материјал од папа за коцкање
 • Продајте, изнајмувајте или подлиценцирајте материјал од коцкање Папа
 • Репродуцирајте, удвојувајте или копирајте материјал од папа за коцкање
 • Редистрибуирајте ја содржината од папата за коцкање

Овој договор ќе започне на датумот на овој текст. Нашите Услови и правила се создадени со помош на Генераторот на услови и услови и Генератор на политиката за приватност .

Делови од оваа веб-страница нудат можност за корисниците да објавуваат и разменуваат мислења и информации во одредени области на веб-страницата. Коцкање Papa не ги филтрира, уредува, објавува или прегледува коментарите пред нивното присуство на веб-страницата. Коментарите не ги одразуваат ставовите и мислењата на Коцкање Папа, неговите агенти и / или придружни друштва. Коментарите ги одразуваат ставовите и мислењата на лицето кое ги објавува своите ставови и мислења. До степенот што е дозволен со важечките закони, „Папа за коцкање“ нема да биде одговорен за коментарите или за каква било одговорност, штета или трошоци предизвикани и / или претрпени како резултат на каква било употреба на и / или објавување и / или појава на коментари на оваа веб-страница.

Коцкањето Папа го задржува правото да ги следи сите коментари и да ги отстрани сите коментари што може да се сметаат за несоодветни, навредливи или што предизвикуваат кршење на овие Услови и правила.

Вие гарантирате и го застапувате тоа:

 • Имате право да ги објавувате Коментарите на нашата веб-страница и ги имате сите потребни лиценци и согласности за тоа;
 • Коментарите не напаѓаат никакво право на интелектуална сопственост, вклучително и без ограничување на авторските права, патент или трговска марка на која било трета страна;
 • Коментарите не содржат клеветнички, клеветнички, навредлив, непристоен или на друг начин незаконски материјал што претставува нарушување на приватноста
 • Коментарите нема да се користат за барање или промовирање деловни или обичајни или презентирање комерцијални активности или незаконска активност.

Со ова ќе му дадете на Ексклузивна лиценца за коцкање на Папа за употреба, репродукција, уредување и овластување на другите да користат, репродуцираат и уредуваат кој било од вашите коментари во какви било форми, формати или медиуми.

Хиперврска со нашата содржина

Следните организации можат да водат до нашата веб-страница без претходно писмено одобрување:

 • Владини агенции;
 • Пребарувачи;
 • Новински организации;
 • Дистрибутерите на мрежни директориуми можат да се поврзат со нашата веб-страница на ист начин како што се хиперврз на веб-страниците на другите наведени бизниси; и
 • Акредитирани деловни активности ширум системот, освен барање непрофитни организации, добротворни трговски центри и добротворни групи за прибирање средства кои не можат да стават хиперврска со нашата веб-страница.

Овие организации можат да водат до нашата почетна страница, до публикации или до други информации за веб-страницата се додека врската: (а) не е на било кој начин измамен; (б) не значи лажно спонзорство, одобрување или одобрување на страната што ги поврзува и нејзините производи и / или услуги; и (в) се вклопува во контекстот на страницата што ја поврзува страната.

Може да разгледаме и одобриме други барања за врски од следниве видови организации:

 • најчесто познати извори на информации за потрошувачите и / или деловните активности;
 • страници на заедницата dot.com;
 • здруженија или други групи што претставуваат добротворни организации;
 • дистрибутери на мрежни директориуми;
 • интернет портали;
 • сметководствени, правни и консултантски фирми; и
 • образовни институции и трговски здруженија.

Ние ќе ги одобриме барањата за врски од овие организации ако одлучиме дека: (а) врската не прави да изгледаме неповолно кон себе или кон нашите акредитирани деловни активности; (б) организацијата нема никакви негативни записи кај нас; (в) придобивките за нас од видливоста на хиперврската го компензираат отсуството на папа за коцкање; и (г) врската е во контекст на општи информации за ресурси.

Овие организации можат да водат до нашата почетна страница се додека врската: (а) не е на било кој начин измамен; (б) не значи лажно спонзорство, одобрување или одобрување на страната што ги поврзува и нејзините производи или услуги; и (в) се вклопува во контекстот на страницата што ја поврзува страната.

Ако сте една од организациите наведени во став 2 погоре и сте заинтересирани да водите врска до нашата веб-страница, мора да не известите со испраќање е-пошта до Коцкање Папа. Внесете го вашето име, името на вашата организација, информациите за контакт, како и URL-то на вашата страница, список со било какви URL-адреси од кои имате намера да се поврзете на нашата веб-страница и список на URL-адреси на нашата веб-страница до кои би сакале врска. Почекајте 2-3 недели за одговор.

Одобрените организации можат да стават хиперврска со нашата веб-страница како што следува:

 • Со употреба на нашето корпоративно име; или
 • Со употреба на униформен локатор за ресурси, поврзан со; или
 • Со употреба на кој било друг опис на нашата веб-страница е поврзана со, има смисла во контекстот и форматот на содржината на страницата што ја поврзува страната.

Нема да се дозволи употреба на логото на Коцкање Папа или други уметнички дела за поврзување на отсутен договор за лиценца на трговска марка.

iFrames

Без претходно одобрение и писмено одобрение, не можете да создавате рамки околу нашите веб-страници што на кој било начин ја менуваат визуелната презентација или изгледот на нашата веб-страница.

Одговорност за содржината

Ние нема да бидеме одговорни за каква било содржина што се појавува на вашата веб-страница. Вие се согласувате да нè заштитите и брани од сите тврдења што се зголемуваат на вашата веб-страница. Ниту еден (и) линк (и) не треба да се појавува на која било веб-страница што може да се толкува како клевета, непристојна или криминална или што крши, на друг начин крши или заговара повреда или друго кршење на какви било права на трета страна.

Вашата приватност

Прочитајте ја Политиката за приватност

Резервација на правата

Го задржуваме правото да бараме да ги отстраните сите врски или која било посебна врска до нашата веб-страница. Вие одобрувате веднаш да ги отстраните сите врски до нашата веб-страница по барање. Ние исто така го задржуваме правото да ги почитуваме овие правила и услови и таа ја поврзува политиката во секое време. Со постојано поврзување со нашата веб-страница, вие се согласувате дека ќе бидете обврзани да ги следите овие правила и услови за поврзување.

Отстранување врски од нашата веб-страница

Ако најдете каква било врска на нашата веб-страница која е навредлива од која било причина, слободно можете да контактирате и да не известите во секој момент. Ние ќе ги разгледаме барањата за отстранување на врските, но не сме обврзани или така или директно да одговориме на вас.

Ние не гарантираме дека информациите на оваа веб-страница се точни, не ја гарантираме нивната комплетност или точност; ниту ветуваме дека ќе обезбедиме веб-страницата да остане достапна или материјалот на веб-страницата да биде ажуриран.

Одрекување

Во најголема мера дозволена со важечкиот закон, ние ги исклучуваме сите репрезентации, гаранции и услови во врска со нашата веб-страница и употребата на оваа веб-страница. Ништо во ова одрекување нема:

 • ограничете ја или исклучете ја нашата или вашата одговорност за смрт или лична повреда;
 • ограничете ја или исклучете ја нашата или вашата одговорност за измама или лажно погрешно претставување;
 • ограничи која било од нашите или вашите обврски на кој било начин што не е дозволено според важечкиот закон; или
 • исклучете која било од нашите или вашите обврски што не можат да бидат исклучени според важечкиот закон.

Ограничувањата и забраните на одговорност утврдени во овој дел и на друго место во ова одрекување: (а) се предмет на претходниот став; и (б) управува со сите обврски што произлегуваат од одрекувањето, вклучувајќи ги и обврските што произлегуваат од договорот, во злосторството и за повреда на законската должност.

Се додека веб-страницата и информациите и услугите на веб-страницата се даваат бесплатно, ние нема да бидеме одговорни за каква било загуба или штета од каква било природа.