Политика за приватност

На „Коцкање папа“, достапно од https://gamblingpapa.com/, еден од нашите главни приоритети е приватноста на нашите посетители. Овој документ за Политика на приватност содржи видови на информации што ги собира и бележи Gaming Papa и начинот на кој ги користиме.

Ако имате дополнителни прашања или ви требаат повеќе информации во врска со нашата Политика за приватност, не двоумете се да контактирате со нас. Нашата политика за приватност е генерирана со помош на Генератор на Политиката за приватност на GDPR од GDPRPrivacyNotice.com

Општа регулатива за заштита на податоците (GDPR)

Ние сме контролор на податоци на вашите информации.

Правната основа на коцкање Papa за собирање и користење на личните информации опишани во оваа Политика за приватност зависи од личните информации што ги собираме и од специфичниот контекст во кој ги собираме информациите:

  • Коцкањето на Папа треба да склучи договор со вас
  • Дадовте дозвола за коцкање на Папа за тоа
  • Обработката на вашите лични информации е во легитимни интереси за коцкање на папата
  • Папа за коцкање треба да биде во согласност со законот

Коцкање Papa ќе ги задржи вашите лични информации само онолку колку што е потребно за целите утврдени во оваа Политика за приватност. Ние ќе ги задржиме и користиме вашите информации до степен потребен за усогласување со нашите законски обврски, решавање спорови и спроведување на нашите политики.

Ако сте жител на Европската економска област (ЕЕА), имате одредени права за заштита на податоците. Доколку сакате да бидете информирани за какви лични информации располагаме за вас и доколку сакате да бидат отстранети од нашите системи, контактирајте не.

Во одредени околности, ги имате следниве права за заштита на податоците:

  • Право на пристап, ажурирање или бришење на информациите што ги имаме за вас.
  • Право на исправка.
  • Право на приговор.
  • Право на ограничување.
  • Право на преносливост на податоците
  • Право на повлекување согласност

Пријави датотеки

Коцкање Papa следи стандардна процедура за користење датотеки со дневник. Овие датотеки ги логираат посетителите кога посетуваат веб-страници. Сите компании за хостинг го прават ова и дел од аналитиката на услугите за хостинг. Информациите собрани од датотеките за евиденција вклучуваат адреси на интернет протокол (IP), тип на прелистувач, Давател на услуги на Интернет (ИСП), печат на датум и време, страници за упатување / излез и евентуално број на кликови. Овие не се поврзани со каква било информација што е лична идентификација. Целта на информациите е за анализа на трендовите, администрирање на страницата, следење на движењето на корисниците на веб-страницата и собирање демографски информации.

Колачиња и веб-светилници

Како и секоја друга веб-страница, „Коцкање папа“ користи „колачиња“. Овие колачиња се користат за зачувување на информации, вклучително со преференциите на посетителите, и страниците на веб-страницата до кои посетителот пристапил или ги посетил. Информациите се користат за оптимизирање на искуството на корисниците со прилагодување на содржината на нашата веб-страница врз основа на видот на прелистувачот на посетителите и / или други информации.

За повеќе општи информации во врска со колачињата, прочитајте “Кои се колачињата” .

Нашите партнери за рекламирање

Некои рекламни на нашата страница можат да користат колачиња и веб-светилници. Нашите рекламни партнери се наведени подолу. Секој од нашите партнери за рекламирање има своја Политика за приватност за нивните политики за корисничките податоци. За полесен пристап, хиперврскавме со нивните Политики за приватност подолу.

Политики за приватност

Може да се консултирате со оваа листа за да ја пронајдете Политиката за приватност на секој од партнерите за рекламирање на Gaming Papa.

Сервери за реклами од трети страни или мрежи за рекламирање користат технологии како колачиња, JavaScript или Web Beacons кои се користат во нивните реклами и врски што се појавуваат на Gaming Papa, кои се испраќаат директно до прелистувачот на корисниците. Тие автоматски ја добиваат вашата IP адреса кога тоа ќе се случи. Овие технологии се користат за мерење на ефективноста на нивните рекламни кампањи и / или за персонализирање на рекламната содржина што ја гледате на веб-страниците што ги посетувате.

Имајте на ум дека „Коцкање папа“ нема пристап и не ги контролира овие колачиња што ги користат рекламни трети лица.

Политики за приватност на трети страни

Политиката за приватност на коцкањето на Papa не се однесува на други рекламни или веб-страници. Така, ве советуваме да ги консултирате соодветните Политики за приватност на овие сервери за рекламирање на трети лица за подетални информации. Може да вклучува нивни практики и упатства за тоа како да се исклучат одредени опции.

Можете да изберете да ги оневозможите колачињата преку вашите индивидуални опции на прелистувачот. За да знаете подетални информации за управување со колачиња со специфични веб-прелистувачи, тие може да се најдат на соодветните веб-страници на прелистувачите.

Информации за децата

Друг дел од нашиот приоритет е додавање заштита на децата додека користите Интернет. Ние ги охрабруваме родителите и старателите да ги набудуваат, учествуваат и / или следат и да ги следат нивните активности на Интернет.

Коцкање Papa не собира намерно никакви лични податоци за идентификација од деца под 13-годишна возраст. Ако мислите дека вашето дете доставило ваков вид информации на нашата веб-страница, ние силно ве охрабруваме веднаш да не контактирате и ќе се потрудиме навремено отстранете ги таквите информации од нашите записи.

Само политика за приватност на Интернет

Нашата Политика за приватност се однесува само на нашите активности преку Интернет и важи за посетителите на нашата веб-страница во врска со информациите што ги споделиле и / или ги собираат во „Папа за коцкање“. Оваа политика не е применлива за какви било информации собрани офлајн или преку други канали освен оваа веб-страница.

Побарајте бришење на податоци

Можете во секое време да побарате да ги преземете вашите податоци или да ги избришете, едноставно испратете ни е-пошта на contact@gamblingpapa.com

Согласност

Со користење на нашата веб-страница, вие со ова се согласувате со нашата Политика за приватност и се согласувате со нејзините услови.